Tel.:
China Het Systeem van de windturbogenerator fabrikant
Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

HY-energie-Ingenieur om een Schonere Wereld te bouwen

Thuis

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

Guangzhou HY Energietechnologie Beperkt Corp. is een high-tech fabrikant concentreerde zich op ontwerp, productie en toepassing van hoge prestaties en de betrouwbare kleine producten van de windturbine. HYE-de fabriek werd gevestigd in 2001 gelegen in noordelijk deel van Guangzhou-stad, heeft de fabriek 150 arbeiders, en een 10 mensenr&d team specifiek in hogere prestaties en betrouwbaarheid van HYE-windturbine. HYE bezit 35 octrooiontwerpen op het blad van de windturbine, misstapring, rotorstructuur, het systeem van de overdreven snelheidscontrole enz. Elke component van HYE-windturbine wordt onafhankelijk ontworpen en binnenshuis vervaardigd. HYE-de fabriek bezit geavanceerd de kwaliteit van de windturbine het testen materiaal en een strikt systeem voor kwaliteitscontrole, zal alle producten door 22 kwaliteitscontroleprocédés allen in HYE-fabrieksfaciliteit gaan. Alle producten heeft gediplomeerd met Ce, ETL, RoHS en ANAB.

 

Met meer dan 17 jaar ervarings in productie en toepassing van wind & zonne hybride machtssysteem, HY-heeft de Energie meer dan 20 verschillende toepassingsgebieden van wind ontwikkeld en windt het wind zonne hybride systeem zoals woon net-band machtssysteem, het woonsysteem van de van-netmacht, verlichting van de zelfstandige wind de zonne hybride straat, zonnehybride aangedreven telecommunicatietoren, wind zonnehybride aangedreven controlesysteem enz. Het grootste deel van deze toepassingen zijn wijd toegepast rond wereld en genoten van een goede reputatie door zijn systeemkwaliteit, betrouwbaarheid en professionele pre-sales en naverkoopdienst van HYE-team. Voorts worden alle componenten van elk systeemoplossingen of ontwikkeld door HY Energie of aangepast en door verkoper volgens HYE-de speciale eigenschappen van de windturbine of één of ander specifiek project te steunen geoptimaliseerd, kon dit de systeemenergieproductie maximaliseren en verbetert ook betrouwbaarheid en verenigbaarheid van het systeem. Ons techniekteam kon geheel systeemontwerp en de volledige basis van de bouwsteun op uw specifieke vereisten verstrekken. Wij geloven spoedig u van ons professionalisme zult profiteren.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HYE

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : 65million-70million

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 30% - 40%

Website:: www.hyenergy.com.cn

geschiedenis van het bedrijf

Geschiedenis van HY-Energie

 

 

HY energievrienden & Tentoonstelling

Cubaanse Energiesecretaresse

Mr.Moreno van Brazilië

Mr.Ama van Oeganda

De Energie Setor, de V.S. van de Aclanticstad

M. Charoen Fuangaromya van Thailand

Filippijnse energiesectorambtenaren

Shantouuniversiteit

De Ambassadeur van Cuba van Ecuador

Mr.Remash van Maleisië

Kantonmarkt, Guangzhou 2010

Kantonmarkt, Guangzhou 2011

Van de de Windenergie van Shanghai de Tentoonstelling 2011

Van de de Windenergie van Shanghai de Tentoonstelling 2013

De Markt van Husumnew energy in Duitsland 2016

Kantonmarkt, Guangzhou 2017

bedrijfsdiensten

De bedrijfdienst

 

Het doel van HY-de dienst van de Energiedouane is kwaliteit, betrouwbare producten en systemen voor onze klant te verstrekken. Elke component van HYE-windturbine wordt onafhankelijk ontworpen en binnenshuis vervaardigd. Wij hebben een strikt systeem voor kwaliteitscontrole, zullen alle producten door 22 kwaliteitscontroleprocédés gaan en met de normen van Ce, van RoHS en ISO-verklaard.

 

Ons R&D-team was opstelling door HY Energiestichter - M. Yu Hongying en andere 9 ingenieurs. Zij wijdden in hogere prestaties en betrouwbaarheid van HYE-windturbine en ontwikkelden meer dan 20 verschillende toepassingengebieden van wind en wind zonne hybride systemen. De windturbines worden wijd gebruikt in woon van het systeem van de netmacht, woon op netsysteem en telecommunicatiesysteem over de hele wereld en gewonnen hoogst appreciaties van klant. Tot 2017, bezitten wij 35 octrooiontwerpen op het blad van de windturbine, misstapring en rotorstructuur enz. En wij kunnen aanpasten ook het systeem volgens de de specifieke vereisten of het bieden projecten.

 

Om de uitbreiding van kleine horizontale de turbineonderneming van de aswind te bereiken, namen wij actief deel de internationale tentoonstellingen en introduceerden aan publiek. Zoals de Markt van Husum New Energy die in Duitsland wordt gehouden elk jaar. Onze de windturbine werd van Pegasus 1.5KW geselecteerd als meest innovatieve windturbine.

 

Aangezien wij geavanceerd het elektromagnetische en bladaërodynamica remmen aanpassen en slechts twee bewegende delen nemen, die generatorbetrouwbaarheid verbetert aangezien het minder mechanische mislukking heeft. Het bereikt het echte onderhoud vrij voor windturbine. Maar wij hebben ook volledig en duidelijk nadat het verkoopsysteem voor de windturbine en de relevante toepassingssystemen, geladen vervangingsdelen verstrekt als de garantieperiode is verlopen.

 

Met de leiding van M. Yu en ons doel van de bedrijfdienst, HYE-had de windturbine reeds aan 108 landen in de wereld en gewonnen goede reputaties van klanten verkocht. En wij zullen houden ontwikkelend de nieuwe producten en zullen betrouwbaar, hoogte - kwaliteitsproducten zoals voordien verstrekken.

Bedrijfteam

HY energieteam

 

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.
5de &7th-Vloer, Tiangui die B-Toren, Road van No.62 Tiangui, Huadu-District, Guangzhou, China bouwen
Tel.:86-20-36888000-8010
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Het Systeem van de windturbogenerator Leverancier. © 2017 - 2020 windturbinegeneratorsystem.com. All Rights Reserved.